Peste Noapte

Blog personal

Site inactiv din 2015Download Opera 10 Beta 1

Written by mv on 6/04/2009 03:25:00 a.m.

Download | via Desktop Team

Yes, we have added thumbnails on the tabs themselves to make it even easier to find that Web site you were looking for. These visual tabs are currently folded away by default, but can easily be enabled by dragging the drag handle available just beneath the tab bar.

tab_thumbnails3

Blog Widget by LinkWithin
Daca vrei sa primesti prin e-mail urmatoarele articole/postari, introdu adresa ta de email aici :
 1. 2 comentarii: Responses to “ Download Opera 10 Beta 1 ”

 2. By Musli on 7 iunie 2009, 15:18

  Am un deosebit respect pentru acest browser, insa folosesc Firefox. De ce? Pentru ca are mai multe addonuri necesare usurari muncii mele si nu pastreaza atat de mult in cache pagina. Opera avea tendinta sa cachuiasca cam orice (exemplul perfect il faceau site-uri de torrente, daca nu dadeai refresh iti arata acelasi lucru, desi aparusera 10 releasuri noi).
  Sa speram ca in viitor se va imbunatatii Opera si voi reveni la el ca browser default :). Mentionez ca l-am folosit o vreme indelungata inainte sa ajunga firefox unde este acum.
  Oricum, voi folosi intotdeauna orice alt browser decat IE :)

 3. By Agentii de turism on 11 iunie 2009, 13:10

  Eu am folosit si voi folosi intotdeauna Opera. Imi place, e secure, e reliable, e tot ce iti poti dori de la un browser. Nu am intalnit vreo problema ca cea semnalata de Musli, poate a nimerit el o versiune mai veche sau un beta cu buguri.

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau poate fi oprit pentru moderare. In principiu, va fi aprobat. Nu e nevoie sa postezi din nou. Rog sa se respecte regulile de bun simt.

Imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Creative Commons License Clicky Web Analytics