Peste Noapte

Blog personal

Site inactiv din 2015


Joc GTA V pentru PC - Cumpara GTA 5 pentru Windows in Rmania (cu licenta)

Written by mv on 3/30/2015 05:03:00 p.m.

Atentie : Jocul este disponibil din 14 Aprilie 2015

Cumpara de la Emag.ro - Precomanda , livrare gratuita 
Cumpara de la Altex.ro - 229 Lei ,  livrare gratuita 


Grand Theft Auto V, jocul open-world creat de Rockstar Games si apreciat de catre critici, va fi disponibil intr-o versiune pentru PC.

Atunci cand un smecheras de cartier, un fost hot de banci si un psihopat infricosator se regasesc intr-o incurcatura de proportii alaturi de cele mai inspaimantatoare si tulburatoare elemente ale crimei organizate subterane, ale guvernului Statelor Unite si industriei de divertisment, acestia trebuie sa se implice intr-o serie de jafuri periculoase pentru a supravietui intr-un oras necrutator unde nu pot avea incredere in nimeni, cu atat mai putin unul in celalalt.

Grand Theft Auto V pentru PC prezinta o gama de imbunatatiri semnificative la nivel tehnic si vizual pentru ca Los Santos si Blaine County sa fie mai captivante ca niciodata. Pe langa distantele de afisare (draw distances) foarte extinse, rularea la 60 de cadre pe secunda cu posibilitatea de a reprezenta elemente vizuale la o rezolutie 4K, jucatorii se vor bucura de o gama de adaugiri si imbunatatiri.







Trimiteți un comentariu

Creative Commons License