StoreFashion.ro

Peste Noapte

Blog personal - Mihai Aruxandei Photoblog

Site optimizat pentru Google ChromeMalul Modldovei, plin de gunoaie…

Written by mv on 4/06/2009 08:11:00 PM

Weekendul trecut am fost la o plimbare pe Moldova cu mine unde am fost intampinati de un miros de peste imputit si tot felu de guoaie aduse cu caruta. Aceasta este privelistea dezolanta cu care sunt intampinati cei care trec cu trenul prin Roman. Acu vreo cativa ani era un panou care te avertiza ca iei amenda (in lei vechi) dar acum a disparut. nu a pus nimeni altul la loc,  semn ca pe leoreanu* il doare in cur. intai sa faca centru si ce parcari vrea el sa faca sa vada omu ca a facut ceva in speranta ca lumea il va vota si pentru al doilea mandat. Tot il vad pe la tv cum se duce si le da cadouri la babe si mosnegi. astept progrese.

*litere mari primesc cei pe care ii respect. 

CIMG7157

CIMG7148

CIMG7149

CIMG7150

CIMG7154

CIMG7155 CIMG7156

Blog Widget by LinkWithin
Daca vrei sa primesti prin e-mail urmatoarele articole/postari, introdu adresa ta de email aici :
  1. 1 comments: Responses to “ Malul Modldovei, plin de gunoaie… ”

  2. By Teo on April 6, 2009 at 11:50 PM

    Mark chiar ma facuse sa cred ca pe malul Moldovei e placut :) . Bine ca mai sunt si oameni ancorati purenic in realitate, asa ca tine. Adevarul ca eu nu tin minte ca vreodata acel loc sa fi fost curat. Din pacate, asta e orasul in care traim si asta e, cel putin deocamdata, nivelul de implicare al autoritatilor si al cetatenilor(e clar ca acolo nu trebuie doar curatenie, ci si dorinta oamenilor de a pastra curatenia).

Post a Comment

Comentariul tau poate fi oprit pentru moderare. In principiu, va fi aprobat. Nu e nevoie sa postezi din nou. Rog sa se respecte regulile de bun simt.

Imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The programs provided in this blog are freeware/shareware/trial software. NO TORRENT / WAREZ links are provided in this blog !!

comments are wellcome/ even anonymous comments

Creative Commons License Search For Blogs, Submit Blogs, The Ultimate Blog Directory Clicky Web Analytics