StoreFashion.ro

Peste Noapte

Blog personal - Mihai Aruxandei Photoblog

Site optimizat pentru Google Chrome100 de servere inchise in Ungaria

Written by mv on 11/10/2007 07:35:00 PM

In urma unui raiid politia Ungara a confiscat peste 100 de servere , in special site-uri cunoscute, site-uri privatede trackere si forumuri warez.Cel mai popular site afectat este si cel mai mare
 numit bitHumen (cu peste 30 000 utilizatori inregistrati),dar si altele , nCore, Bitlove, Independent, Moobs, Revolution si multe alte site-uri private FTP.

Raidul a avut loc pe 9 noiembrie intre 11:00 si ora 15:00 in Budapesta. Surse spun ca aproape 80 de persoane au fost implicate , politisti si organizatii speciale anti-p2p.Au confiscat servere gazduite de diversi provideri  (GTS-Datanet, Deninet, CFM, Giganet),fapt care arata ca acest raid a fost destul de bine organizat si planificat.Site-ul temporar BitHumen isi informeaza membri ca nu au fost salvate adrese Ip pe server ale membrilor  , si ca nu au de ce sa se teama de posibile consecite.

Traficul ungar a scazut de la 60 Gbit/s la35-40 Gbits dupa raid.Acesta a fost un atac serios dupa inchiderea Oink si INCHIDEREA TEMPORARA Demonoid.Se pare ca nimeni nu mai e sigur ......

sursa

Blog Widget by LinkWithin
Daca vrei sa primesti prin e-mail urmatoarele articole/postari, introdu adresa ta de email aici :
  1. 1 comments: Responses to “ 100 de servere inchise in Ungaria ”

  2. By Gogu on November 10, 2007 at 8:33 PM

    Sa-i fi apucat si pe romani o faza d-asta de a cazut filezone-ul?

Post a Comment

Comentariul tau poate fi oprit pentru moderare. In principiu, va fi aprobat. Nu e nevoie sa postezi din nou. Rog sa se respecte regulile de bun simt.

Imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The programs provided in this blog are freeware/shareware/trial software. NO TORRENT / WAREZ links are provided in this blog !!

comments are wellcome/ even anonymous comments

Creative Commons License Search For Blogs, Submit Blogs, The Ultimate Blog Directory Clicky Web Analytics