Peste Noapte

Blog personal

Site inactiv din 2015Moni are blog

Written by mv on 12/25/2007 10:42:00 p.m.

Din nou rasfoiam Blogosfera romaneasca si dau peste un alt blog, al unei fetite de 6 anisori, care se pare ca stie sa desparta cuvintele corect Ex: mi-am pus , ne-am întors, a cumpărat-o!!.

In aceelasi timp stie sa scrie doar literele A, B, R, M, N, E şi O dar până învăţ eu să scriu o să scrie mami. Daca e adevarat fetita are dorinta de afirmare si mamica o ajuta, sau e ideea unui bloger cu dorinta de a se afirma, crezand ca lumea va intra sa citeaca blogul lui , pentru ca lumea iubeste copii.neah

Acum pare a fi abandonat (ultimul post pe November 30th, 2007)Numele meu este Monica, am şase ani şi jumătate şi ziua mea de naştere e 4 Aprilie 2001 şi jurnalul ăsta e al meu. M-am născut la Braşov la buni la ţară şi locuiesc în blocul din faţa părculeţului. Am mers la grădiniţa germană un an în grupa mare şi pentru că nu am avut nici o bulină neagră acuma sunt la şcoală în clasa 1.

Îmi place să cânt la microfon, să dansez şi să mă dau cu rolele prin faţa blocului, dar mi-e frică să merg mai departe de scara a doua pentru că acolo locuieşte Geta cu 4 câini răi. Prietena mea cea mai bună din lume, Mihaela, a fost muşcată de un căţel acolo.

Deocamdată nu am învăţat să scriu de cât literele A, B, R, M, N, E şi O dar până învăţ eu să scriu o să scrie mami.

Acuma trebuie să închid pentru că trebuie să scriu la română 4 rânduri cu litera E ca să învăţ cât de curând să scriu singură aici.

My rating: 2/10 

Blog Widget by LinkWithin
Daca vrei sa primesti prin e-mail urmatoarele articole/postari, introdu adresa ta de email aici :
 1. 3 comentarii: Responses to “ Moni are blog ”

 2. By Anonim on 27 decembrie 2007, 11:23

  Blogul lui Moni este al meu, nu scrie nici o fetiţă de 6 ani, însă prin septembrie când am început iar şcoala am început să-mi amintesc toate păţăniile din primii ani de şcoală şi mă gândeam că ar fi chiar ceva foarte drăguţ ca un copilaş de 6-7 ani să scrie un jurnal.
  Blogul nu e abandonat, însă de fiecare dată când încerc să scriu ceva prin ochii unei fetiţe de 6 ani nu reuşesc, pur şi simplu am impresia că fac nişte fraze prea ample ca să reuşesc să semăn cu o fetiţe de 6 ani. Ar fi însă o iniţiativă frumoasă să lucrăm mai mulţi la un astfel de blog..

 3. By Anonim on 27 decembrie 2007, 20:18

  Nu ştiu dacă mi-ai văzut comentariul, în orice caz să nu crezi că fac spam. Vreau să te întreb ceva: Crezi că ar fi necesar să menţionez la "Descriere" că nu e vorba despre o fetiţă reală ci că eu scriu, să nu aibă cineva impresia că fraieresc?! Sau să continui mai departe aşa..

 4. By mv on 28 decembrie 2007, 03:27

  Nu stiu ce sa spun. Ramane la latitudinea ta !

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau poate fi oprit pentru moderare. In principiu, va fi aprobat. Nu e nevoie sa postezi din nou. Rog sa se respecte regulile de bun simt.

Imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Creative Commons License Clicky Web Analytics