Peste Noapte

Blog personal

Site inactiv din 2015


Filme in Roman in acest weekend - 3-4 Martie 2012

Written by mv on 3/01/2012 04:00:00 a.m.

Daca stai in Roman si vrei sa vezi un film, bad luck.
Iata ce ne ofera Cinema City Bacau pentru acest Weekend : 3-4 Martie 2012
Daca iti plac filmele bune, alb-nergu iti recomand The Artitst, daca iti place misterul iti recomand Chronicle (daca ai vazut Cloverfield o sa iti placa si Chronicle), cat desore Bel Ami , tipul din Twilight joaca in el (ce sa mai zic, am inteles ca a bun in Water for Elephants) sau daca nu ai vazut Ghost Rider 2 ce mai stai ( e genul Transformers 3 - foarte foarte prost , doar efectele speciale isi merita bani)


Cronici - digital - N-15
Titlu original: Chronicle
Gen: SF
Regia: Josh Trank
Scenariul: Josh Trank,Max Landis
In rolurile principale:Michael B. Jordan, Dane DeHaan, Alex Russell
Distribuitor:Odeon Cineplex

Trei liceeni fac o descoperire incredibila, care-i fac sa dezvolte puteri neobisnuite, dincolo de intelegerea lor. Pe masura ce invata sa-si controleze abilitatile si incep sa le foloseasca in avantajul lor, isi pierd incet incet controlul asupra vietilor lor si partea intunecata incearca sa-i domine. Ceea ce incepe ca o joaca se transforma intr-un joc periculos.


Bel Ami - digital - AP-12
Titlu original: Bel Ami
Gen: Romantic
Regia:Declan Donnellan, Nick Ormerod
Scenariul:Rachel Bennette dupa romanul omonim al lui Guy de Maupassant
In rolurile principale:Robert Pattinson, Christina Ricci, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas, Colm Meaney, Natalia Tena
Distribuitor:MediaPro Distribution
O noua adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant, Bel Ami ilustreaza periplul lui George Duroy (Robert Pattinson), de la mansardele mizere in care traise, la opulenta si luxul clasei sociale inalte din Parisul anilor 1900.  Folosindu-se de puterea sa de seductie si de inteligenta iesita din comun, George reuseste sa se transforme dintr-un tanar sarac lipit pamantului in cel mai dorit barbat al momentului.
Intr-o lume in care cei mai puternici oameni din Paris erau, nu barbatii, ci sotiile si amantele lor, prin patul lui George se perinda cele mai frumoase, influente sau informate femei, care ii faciliteaza mai mult sau mai putin constient ascendenta.     

Artistul - digital - AG
Titlu original: The Artist

Gen: Romantic
Regia:Michel Hazanavicius 
Scenariul:
In rolurile principale:Jean Dujardin, Bérénice Bejo 
Distribuitor:Forum Film Romania
Povestea are loc la Holywood, în 1927, atunci când filmele mute începeau să fie înlocuite de producţii cu voce. George Valentin (interpretat de Jean Dujardin), un cunoscut actor de filme mute, îşi pierde treptat din succes şi astfel ajunge în situaţia de a depunde mari eforturi pentru a salva cinematografia mută şi implicit pentru a-şi susţine cariera. Înainte de a-şi pierde faima, George o cunoaşte pe tânăra şi energica dansatoare Peppy Miller, care devine rapid o actriţă apreciată de publicul filmelor vorbite şi de care George se simte fascinat şi atras în mod irezistibil.

Trimiteți un comentariu

Creative Commons License