Peste Noapte

Blog personal

Site inactiv din 2015


Filme in Roman in acest weekend - 17-18 Martie 2012 (PREMIERE)

Written by mv on 3/16/2012 09:37:00 a.m.

Iata ce ne ofera Cinema City Bacau pentru acest Weekend : 17-18 Martie 2012


21 Jump street pare ok, John Carter semi-interesant, nu cred ca o sa ma uit la varinata asta cu Alba ca zapada, o sa o astept pe cea cu Cameron Diaz, pentru ca pare mult mai interesanta.


21 Jump Street/O adresă de pomină PREMIERA



In comedia de acţiune 21 Jump Street/O adresă de pomină, Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum) care erau rivali în anii de liceu, au devenit o pereche de prieteni, cam ciudaţi, în timpul cursurilor la Academia de Poliţie. Deşi nu sunt cei mai buni poliţişti din cartier, ei au şansa să avanseze şi să se remarce acum când sunt repartizaţi în unitatea sub acoperire a poliţiei din Jump Street, condusă de căpitanul Dickson (Ice Cube). Aici, ei trebuie să-şi schimbe pistoalele şi insignele pe nişte rucsacuri, folosindu-se de fizionomiile lor copilăreşti pentru a lucra sub acoperire.

Oglindă, Oglinjoară PREMIERA

Oglindă, Oglinjoară este o viziune modernă, proaspătă şi plină de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite poveşti din toate timpurile: Albă ca Zăpada şi Cei Şapte Pitici. Regina (Julia Roberts), mama vitregă a Albei ca Zăpada (Lily Collins), a uzurpat tronul şi a secat visteria regatului. Acum, singura şansă de a-şi spori averea este să se mărite cu Prinţul Alcott (Armie Hammer), bogatul moştenitor al regatului Valencia.





John Carter 



Inspirată din romanul "A Princess of Mars" al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat în anul 1912, fantezia SF "John Carter" îl are în centrul acţiunii pe eroul cu acelaşi nume, un veteran al Războiului Civil, care a luptat de partea Confederaţiei şi care s-a ascuns din calea indienilor apaşi într-o peşteră, fără să ştie că este vorba despre o poartă a timpului şi că va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte).

Trimiteți un comentariu

Creative Commons License