StoreFashion.ro

Peste Noapte

Blog personal - Mihai Aruxandei Photoblog

Site optimizat pentru Google ChromeFilme in Roman in acest weekend - 17-18 Martie 2012 (PREMIERE)

Written by mv on 3/16/2012 09:37:00 AM

Iata ce ne ofera Cinema City Bacau pentru acest Weekend : 17-18 Martie 2012


21 Jump street pare ok, John Carter semi-interesant, nu cred ca o sa ma uit la varinata asta cu Alba ca zapada, o sa o astept pe cea cu Cameron Diaz, pentru ca pare mult mai interesanta.


21 Jump Street/O adresă de pomină PREMIERAIn comedia de acţiune 21 Jump Street/O adresă de pomină, Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum) care erau rivali în anii de liceu, au devenit o pereche de prieteni, cam ciudaţi, în timpul cursurilor la Academia de Poliţie. Deşi nu sunt cei mai buni poliţişti din cartier, ei au şansa să avanseze şi să se remarce acum când sunt repartizaţi în unitatea sub acoperire a poliţiei din Jump Street, condusă de căpitanul Dickson (Ice Cube). Aici, ei trebuie să-şi schimbe pistoalele şi insignele pe nişte rucsacuri, folosindu-se de fizionomiile lor copilăreşti pentru a lucra sub acoperire.

Oglindă, Oglinjoară PREMIERA

Oglindă, Oglinjoară este o viziune modernă, proaspătă şi plină de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite poveşti din toate timpurile: Albă ca Zăpada şi Cei Şapte Pitici. Regina (Julia Roberts), mama vitregă a Albei ca Zăpada (Lily Collins), a uzurpat tronul şi a secat visteria regatului. Acum, singura şansă de a-şi spori averea este să se mărite cu Prinţul Alcott (Armie Hammer), bogatul moştenitor al regatului Valencia.

John Carter Inspirată din romanul "A Princess of Mars" al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat în anul 1912, fantezia SF "John Carter" îl are în centrul acţiunii pe eroul cu acelaşi nume, un veteran al Războiului Civil, care a luptat de partea Confederaţiei şi care s-a ascuns din calea indienilor apaşi într-o peşteră, fără să ştie că este vorba despre o poartă a timpului şi că va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte).

Blog Widget by LinkWithin
Daca vrei sa primesti prin e-mail urmatoarele articole/postari, introdu adresa ta de email aici :
 1. 4 comments: Responses to “ Filme in Roman in acest weekend - 17-18 Martie 2012 (PREMIERE) ”

 2. By mariana on March 16, 2012 at 7:24 PM

  Nu mai am rabdare sa apara John Carter si in Romania :D

 3. By Elena on March 20, 2012 at 10:58 AM

  Eu abia astept sa vad oglinda oglinjoara, cred ca este prima oara cand o vad pe Julia Roberts intr-un rol negativ....

 4. By Angajari Videochat on March 21, 2012 at 2:30 PM

  Am inteles ca John Carter e o dezamagire mai ales ca s-au bagat in filme peste 1 mil de euro. Eu m-as uita la el doar pentru efecte...

 5. By Centrale termice pe gaze on June 14, 2012 at 12:07 PM

  21 este cel mai tare, dar imi place si John Carter :)

Post a Comment

Comentariul tau poate fi oprit pentru moderare. In principiu, va fi aprobat. Nu e nevoie sa postezi din nou. Rog sa se respecte regulile de bun simt.

Imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The programs provided in this blog are freeware/shareware/trial software. NO TORRENT / WAREZ links are provided in this blog !!

comments are wellcome/ even anonymous comments

Creative Commons License Search For Blogs, Submit Blogs, The Ultimate Blog Directory Clicky Web Analytics