StoreFashion.ro

Peste Noapte

Blog personal - Mihai Aruxandei Photoblog

Site optimizat pentru Google ChromeIATA UNDE SE DUC BANII PUBLICI DE LA ROMAN: la emisiunea lu' Diaconescu.

Written by mv on 5/10/2009 11:59:00 PM

Chiar daca primaria a acoperit o treime, banii aia sunt tot din banii publici. de parca promoveaza Romanul la otv… o sa vina lumea cu autobuzele la noi ca intr-o statiune ? la cate primarii sunt in Romania isi ia Diaconescu inca 3 elicoptere si 6 lamburghini. da din garsoniera nu se muta !

otvu0905Din aceasta simbata, Laurentiu Dan Leoreanu este protagonistul emisiunii  "Primar de week-end", difuzata de OTV. Timp de cinci saptamini, emisiunea va prezenta orasul Roman. Costul promovarii orasului pe OTV este de aproximativ 10.000 de lei.

Costul pentru realizarea si difuzarea celor cinci episoade filmate la Roman a fost de aproximativ 10.000 de lei. Din aceasta suma, Primaria Roman a acoperit o treime, restul de doua treimi fiind acoperite de aproape 15 sponsori, agenti economici din Roman", a precizat primarul Laurentiu Dan Leoreanu.

via ziarulderoman

Blog Widget by LinkWithin
Daca vrei sa primesti prin e-mail urmatoarele articole/postari, introdu adresa ta de email aici :
  1. 1 comments: Responses to “ IATA UNDE SE DUC BANII PUBLICI DE LA ROMAN: la emisiunea lu' Diaconescu. ”

  2. By Anonymous on July 29, 2009 at 9:01 PM

    POATE FACE CEVA CU CAINII DIN STR ANTON PANN BL.19 SI 21 UNDE CAINI SUNT CA LUPII DE RAI ,PANA NU SE INTAMPLA O TRAGEDIE CU COPII SA I SFASIE DE VII,SA LASE OTV UL CA NU VIN BUCURESTENII SA VIZITEZE ROMANUL,SA FACA UN ADAPOST PT MAIDANEZI SA NU MAI MERGI INARMAT PE STRADA DIN CAUZA CAINILOR

Post a Comment

Comentariul tau poate fi oprit pentru moderare. In principiu, va fi aprobat. Nu e nevoie sa postezi din nou. Rog sa se respecte regulile de bun simt.

Imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The programs provided in this blog are freeware/shareware/trial software. NO TORRENT / WAREZ links are provided in this blog !!

comments are wellcome/ even anonymous comments

Creative Commons License Search For Blogs, Submit Blogs, The Ultimate Blog Directory Clicky Web Analytics