StoreFashion.ro

Peste Noapte

Blog personal - Mihai Aruxandei Photoblog

Site optimizat pentru Google Chromecatre claudia de la romtv

Written by mv on 12/06/2008 05:45:00 PM

draga claudia, am inteles ca vrei sa sterg ce am scris aici aici .. ar fi o mica problema… nu sterg nimic, btw nu stiu daca ai ctitit  reply-ul pe  care l-am lasat la articol:

le doresc tot raul si faliment romtvului!!! (nu echipei, ci conducerii, care are impresia ca daca au profit mare trebuie sa investeasca mai putin ! )

eu te invit la discutii pe mess la id-ul dawg_ama …din pacate timplul nu imi permite sa fac o vizita pe la romtv.. am inteles ca unii vor sa ma viziteze .. eu va astept…

de plicitseala v-am mai criticat un pic … aici

Blog Widget by LinkWithin
Daca vrei sa primesti prin e-mail urmatoarele articole/postari, introdu adresa ta de email aici :
 1. 4 comments: Responses to “ catre claudia de la romtv ”

 2. By Anonymous on December 6, 2008 at 7:43 PM

  =)))) Nu vreau sa stergi..., nu cenzura era ideea... Asta e alegerea ta personala, pe care sunt sigura ca ti-o asumi. Am o problema cu cei care nu au inteles "gluma" cu anuntul vs site si chiar au crezut!!!! Fa ce vrei in viata, poti sa faci si vodoo la romtv, insa nu vad care este scopul... Si eu aveam odata timp sa ma plictisesc, dar nu gaseam nod in papura de dragul plictiselii. E mai usor sa te dezbraci si sa-ti pazesti hainele atunci cand te plictisesti, dar asta fac eu si nu sunt demna de luat ca model. Despre ce comentarii mai faci, cum e cel cu stirile, e parerea ta, ai dreptul la ea si nu am nimic de comentat. Problema era cu "anuntul" amuzant, dar care merita un T (de la trucaj, nu de la tampit). Merci de intelegere si succes(uri)!
  Claudia

 3. By blue_eyes on December 8, 2008 at 9:38 AM

  Rom tv? Cine mai sunt si astia?:)))

 4. By raraici on December 9, 2008 at 5:21 PM

  ce aveti cu romtv-ul?

 5. By Anonymous on December 21, 2008 at 11:26 AM

  va rog ajutati-ma!pot si eu si vara mea sa avem ID-uri diferite pe acelasi calculator?si cum sa fac?va IMPLOR AJUTATI=MA.Eu astept un raspuns.pupici!!!

Post a Comment

Comentariul tau poate fi oprit pentru moderare. In principiu, va fi aprobat. Nu e nevoie sa postezi din nou. Rog sa se respecte regulile de bun simt.

Imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The programs provided in this blog are freeware/shareware/trial software. NO TORRENT / WAREZ links are provided in this blog !!

comments are wellcome/ even anonymous comments

Creative Commons License Search For Blogs, Submit Blogs, The Ultimate Blog Directory Clicky Web Analytics