StoreFashion.ro

Peste Noapte

Blog personal - Mihai Aruxandei Photoblog

Site optimizat pentru Google ChromeFuck Zoso

Written by mv on 6/11/2008 06:10:00 PM

Fuck Zoso ! Cine are nevoie de el si de efectele care le produce ? LET’S GANG BANG HIM, just for the sake of it !

Lol.  Cata are dreptate, ce ii pun tori bloggeri linku la blogroll de parca e vedeta ? De cateva ori i-am citit blogul, imi place , e pe scurt dar nu ma atrage.

PS: Vad dupa publicarea acestui text o porcarie aparuta pe blogul lui Cata fals prezentata ca fiind “la adresa lui Zoso”. Nu doar ca n-am absolut nimic de-a face cu ea, dar il sfatuisem chiar pe Cata sa nu publice asa ceva

Zise Cristi. Nu e porcarie, poate are nervi si nu are de cine sa se ia, si daca toti au blog, pot sa se descarce pe cine vor. Doar e blogul lui , il plateste, poate sa isi bage(sa isi bage in ... altora...) ce vrea pe el.

P.S.: Chiar asa Fuck Zoso ! Sunt multe "vedete" in "blogosfera" romaneasca, nu stau eu sa ii citesc doar pentru ca sunt "mari".

Blog Widget by LinkWithin
Daca vrei sa primesti prin e-mail urmatoarele articole/postari, introdu adresa ta de email aici :
  1. 1 comments: Responses to “ Fuck Zoso ”

  2. By Cristi on June 12, 2008 at 7:18 AM

    acela era text ambiguu.mai degraba de genul "vai saracu' zoso, cate pateste" ;). Cata l-a pus cu alt scop precis, sa faca pe altii sa se-ncaiere. Misto totusi ca voi ati luat-o de buna :))

Post a Comment

Comentariul tau poate fi oprit pentru moderare. In principiu, va fi aprobat. Nu e nevoie sa postezi din nou. Rog sa se respecte regulile de bun simt.

Imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The programs provided in this blog are freeware/shareware/trial software. NO TORRENT / WAREZ links are provided in this blog !!

comments are wellcome/ even anonymous comments

Creative Commons License Search For Blogs, Submit Blogs, The Ultimate Blog Directory Clicky Web Analytics