StoreFashion.ro

Peste Noapte

Blog personal - Mihai Aruxandei Photoblog

Site optimizat pentru Google Chromepiţipoanca riposteaza

Written by mv on 5/29/2008 06:57:00 PM

Ce pot sa spun ai ales niste poze extrem de frumoase cu mine,ca restu celor de pe hi5… Da am poza in decapotabila,vrei sa ma pozez ca tine la metrou?sau tu circuli cu mercedes..CITARO? :))da am un bischon absolut superb Bijou (nu bijoux incultilor ka nu vbim despre “este multe bijuterii”)cu un IQ mult mai mare decat al vostru,poza fiind facuta la Fattoria de care tu nu ai auzit,pentru ca tu iti mananci de sub unghii la breakfast si lunch ka la dinner iti mananci din alta parte,in nici un caz la restaurant.asa…urmatoarea poza este facuta in camera mea kare pariez ka este de 2 ori mai mare ca toata garsoniera ta,eventual in cartierul rezidential Ferentari.Cat despre ultima poza,nu este facuta in fata la “Banbu” este facuta ai sa razi,chiar in vila mea…da vila stiu ca nu ai invatat acest cuvant!
asa e cu astia care o duc bine;ne plimbam,ne distram,mai si invatam,avem un job una alta,o ardem prin lume calatorim stii tu faze d’astea “cheap”.Eh cu astia care o duc rau,ramane sa ma lamuresti tu,cum e cu mancatu de pufuleti sau pufarine in fata pc’ului facand site’uri penale vorbind despre astia care o duc bine,ce zici!?:))))
si chiar te rog nu-mi scoate pozele,sunt prea frumoase mai se delecteaza lumea care vede atatea animale pe profilul asta(exceptand alte fete care au fost puse aiurea doar pt k sunt la volanul unui range rover,sau pt ca probabil tu le urasti) PA

 

raspunsul fetelor aici

Blog Widget by LinkWithin
Daca vrei sa primesti prin e-mail urmatoarele articole/postari, introdu adresa ta de email aici :
  1. 0 comments: Responses to “ piţipoanca riposteaza ”

Post a Comment

Comentariul tau poate fi oprit pentru moderare. In principiu, va fi aprobat. Nu e nevoie sa postezi din nou. Rog sa se respecte regulile de bun simt.

Imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The programs provided in this blog are freeware/shareware/trial software. NO TORRENT / WAREZ links are provided in this blog !!

comments are wellcome/ even anonymous comments

Creative Commons License Search For Blogs, Submit Blogs, The Ultimate Blog Directory Clicky Web Analytics