StoreFashion.ro

Peste Noapte

Blog personal - Mihai Aruxandei Photoblog

Site optimizat pentru Google ChromeParcul Municipal Roman s-a redeschis

Written by mv on 5/25/2008 07:11:00 PM

pana acum nu erau bani nici sa astupe 2 gropi, acum au rasarit miliarde pentru terminarea parcului fix (ce coincidenta) cu o saptamana inainte de alegeri.

Noul parc a fost inaugurat simbata, 24 mai. Investitia Primariei Roman se ridica la 5.178.756 lei, adica peste 51 de miliarde de lei vechi. Cei mai multi bani au fost cheltuiti pentru refacerea iluminatului si reabilitarea aleilor.

Parcul Municipal Roman reprezinta una din cele mai importante zone de recreere pentru locuitorii municipiului. Simbata, 24 mai, parcul a fost redeschis, oferind toate conditiile pentru a deveni cel mai important loc de agrement din zona Romanului. Efortul administratiei locale in amenajarea si salvarea parcului din paragina se ridica la peste 50 de miliarde de lei vechi. Autoritatile spun ca, acum, la final, se merita fiecare ban investit, parcul aratind cu mult mai bine decit atunci a fost dat in folosinta. "Sint mindru ca am reusit, dupa 20 de ani de la darea in folosinta a Parcului, sa pun in aplicare acest proiect deosebit. Parcul a reprezentat dintodeauna, pentru generatii intregi, un loc de relaxare si distractie. Din pacate, a fost lasat uitarii, nu pentru ca cineva nu si-ar fi dorit sa investeasca aici, ci datorita lucrarilor complexe si costisitoare. Ma bucur ca eu sint cel care am reusit sa redau romascanilor acest parc lasat in paragina din lipsa fondurilor, sa pornesc acest proiect ambitios si sa-l duc la bun final", a declarat primarul Dan Carpusor.

 

sursa Ziarul de Roman

Blog Widget by LinkWithin
Daca vrei sa primesti prin e-mail urmatoarele articole/postari, introdu adresa ta de email aici :
  1. 0 comments: Responses to “ Parcul Municipal Roman s-a redeschis ”

Post a Comment

Comentariul tau poate fi oprit pentru moderare. In principiu, va fi aprobat. Nu e nevoie sa postezi din nou. Rog sa se respecte regulile de bun simt.

Imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The programs provided in this blog are freeware/shareware/trial software. NO TORRENT / WAREZ links are provided in this blog !!

comments are wellcome/ even anonymous comments

Creative Commons License Search For Blogs, Submit Blogs, The Ultimate Blog Directory Clicky Web Analytics