StoreFashion.ro

Peste Noapte

Blog personal - Mihai Aruxandei Photoblog

Site optimizat pentru Google ChromeUn român îşi schimbă periuţa de dinti o dată la trei - patru ani.

Written by mv on 12/09/2007 12:23:00 AM

Ministerul Sănătăţii vrea să îi convingă pe români să folosească mai des pasta de dinţi. Eugen Nicolăescu a anunţat sâmbătă la Târgu Mureş lansarea unei campanii în acest sens, mai ales că România se clasează printre ultimele ţări din Europa în ceea ce priveşte igiena personală. Potrivit statisticilor, un român îşi schimbă periuţa de dinti o dată la trei - patru ani, iar peste 90% din copii au dintii cariati.
Potrivit studiilor, românii au de 4-5 ori mai multe carii decât alţi europeni. Din 100 de copii, 95 au carii ce necesită tratament stomatologic, aproape dublu faţă de alte ţări europene.

mai mult la antena 3
no comment

Blog Widget by LinkWithin
Daca vrei sa primesti prin e-mail urmatoarele articole/postari, introdu adresa ta de email aici :
  1. 1 comments: Responses to “ Un român îşi schimbă periuţa de dinti o dată la trei - patru ani. ”

  2. By Anonymous on December 9, 2007 at 7:13 PM

    Eu am inceput sa am carii mai "serioase" abia pe la 13-14 ani.Acum,daca te uiti in gura unui copil de 6-7-8 ani...e dezastru,parca ai vedea o multime de vagauni.
    E drept ca eu in copilarie nu prea aveam parte de ciocolata si alte dulciuri decat cu portia;in schimb mangam fructe din greu(mai ales mere...).Acum,copiii mananca dulciuri cu kilogramul din cele mai fragede varste.

Post a Comment

Comentariul tau poate fi oprit pentru moderare. In principiu, va fi aprobat. Nu e nevoie sa postezi din nou. Rog sa se respecte regulile de bun simt.

Imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The programs provided in this blog are freeware/shareware/trial software. NO TORRENT / WAREZ links are provided in this blog !!

comments are wellcome/ even anonymous comments

Creative Commons License Search For Blogs, Submit Blogs, The Ultimate Blog Directory Clicky Web Analytics