Peste Noapte

Blog personal

Site inactiv din 2015


Moni are blog

Written by mv on 12/25/2007 10:42:00 p.m.

Din nou rasfoiam Blogosfera romaneasca si dau peste un alt blog, al unei fetite de 6 anisori, care se pare ca stie sa desparta cuvintele corect Ex: mi-am pus , ne-am întors, a cumpărat-o!!.

In aceelasi timp stie sa scrie doar literele A, B, R, M, N, E şi O dar până învăţ eu să scriu o să scrie mami. Daca e adevarat fetita are dorinta de afirmare si mamica o ajuta, sau e ideea unui bloger cu dorinta de a se afirma, crezand ca lumea va intra sa citeaca blogul lui , pentru ca lumea iubeste copii.neah

Acum pare a fi abandonat (ultimul post pe November 30th, 2007)



Numele meu este Monica, am şase ani şi jumătate şi ziua mea de naştere e 4 Aprilie 2001 şi jurnalul ăsta e al meu. M-am născut la Braşov la buni la ţară şi locuiesc în blocul din faţa părculeţului. Am mers la grădiniţa germană un an în grupa mare şi pentru că nu am avut nici o bulină neagră acuma sunt la şcoală în clasa 1.

Îmi place să cânt la microfon, să dansez şi să mă dau cu rolele prin faţa blocului, dar mi-e frică să merg mai departe de scara a doua pentru că acolo locuieşte Geta cu 4 câini răi. Prietena mea cea mai bună din lume, Mihaela, a fost muşcată de un căţel acolo.

Deocamdată nu am învăţat să scriu de cât literele A, B, R, M, N, E şi O dar până învăţ eu să scriu o să scrie mami.

Acuma trebuie să închid pentru că trebuie să scriu la română 4 rânduri cu litera E ca să învăţ cât de curând să scriu singură aici.

My rating: 2/10 

Trimiteți un comentariu

Creative Commons License