StoreFashion.ro

Peste Noapte

Blog personal - Mihai Aruxandei Photoblog

Site optimizat pentru Google ChromeLumea dintr-o SINGURA perspectiva.

Written by mv on 12/26/2007 12:59:00 PM

Un alt blog mi-a atras atentia zilele astea, cel a lui  Marian "Singuraticul" un baiat de 15 ani, singur, si dornic de a cunoaste pe a altii.

Dupa mine tema este cam...nu stiu imi aduce aminte de ceva... ca structura are semana cu apple.com si iTunes... dar este ok.  El mai are un priect "Skins" la care multa lume ar zice ca e expirat - DA DE UNDE ? - toata lumea isi face acum bloguri, si asta nu e un domeniu expirat. EXISTA LOC PENTRU TOATA LUMEA.

In rest blogul e ok. Articolele sunt potrivite, uneori scurte (ar mai trebui dezvoltate....eu comentez..eu care am uneori ...nici macar un rand scis la post) uneori potrivite.  Unii au ajuns la el cautand "sfecla murata". De Craciun a primit un cadou de la AKTA.

Imi plac persoanele prietenoase. Nu imi plac asa-numitele “aparente”, persoane care te “inseala”, adica cei care te ajuta la bine, si la greu te lasa balta. Nu imi plac “smecherii” care dau BUZZ-uri si mass-uri incontinuu pe messenger si nu imi plac persoanele arogante.

Nu mai am imaginatie, nu mai stiu ce sa scriu despre mine, va las pe voi sa decideti ce fel de persoana sunt dupa articolele scrise de mine.


My Rating : 4/10

Blog Widget by LinkWithin
Daca vrei sa primesti prin e-mail urmatoarele articole/postari, introdu adresa ta de email aici :
  1. 0 comments: Responses to “ Lumea dintr-o SINGURA perspectiva. ”

Post a Comment

Comentariul tau poate fi oprit pentru moderare. In principiu, va fi aprobat. Nu e nevoie sa postezi din nou. Rog sa se respecte regulile de bun simt.

Imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The programs provided in this blog are freeware/shareware/trial software. NO TORRENT / WAREZ links are provided in this blog !!

comments are wellcome/ even anonymous comments

Creative Commons License Search For Blogs, Submit Blogs, The Ultimate Blog Directory Clicky Web Analytics