StoreFashion.ro

Peste Noapte

Blog personal - Mihai Aruxandei Photoblog

Site optimizat pentru Google ChromeVîntu investeste 5 mil. $ intr-un parc municipal

Written by mv on 11/05/2007 10:25:00 PM

Prin hotărîrea adoptată s-a aprobat schimbarea denumirii obiectivului, din „Parcul Municipal Roman“, în „Parcul Eugenia Vîntu“, de la data începerii finanţării lucrărilor, în condiţiile în care investitorul îşi duce la îndeplinire obligaţiile asumate.
Consilierul liberal Constantin Ghica, uşor ironic, a salutat investiţia, susţinînd că, prin materializarea proiectului de modernizare, se vor crea 200 de locuri de muncă.

Modernizat va fi şi lacul, după standarde occidentale, pe suprafaţa acestuia putîndu-se face plimbări cu barca sau hidrobicicleta, existînd o porţiune de plajă şi un tobogan. Iarna, lacul se va transforma într-un patinoar natural.

                  via:monitorulde neamt/roman                       aprilie 2006
Conform proiectului, principalul element de atractie al Parcului Municipal va fi observatorul astronomic, care va fi amenajat in locul fintinii arteziene. Constructia acestuia presupune un turn inalt de 30 de metri, in jurul caruia vor fi scari si care va fi protejat de sticla. "Observatorul il vom primi gratis de la UNESCO, la baza acestuia urmind sa fie amenajata o fintina arteziana care va reprezenta un joc de apa, muzica si lumina. Observatorul astronomic si fintina arteziana vor fi inconjurate de o constructie din metal si sticla, in care va fi amenajat Muzeul Tehnologiei si Stiintei. Spatiul care va ramine disponibil va fi transformat in cafenele, cei care vor alege acesta locatie putind urmari jocul interesant al fintinii

                            via ziarul de iasi                                       octombrie 2007

  Acest parc a ramas singurul parc natural din romania(europa)  si e un lucru bun ca s-au apucat sa-l modernizeze, a ajuns intr-o stare jalnica, dezolanta, asa de jalnica ca te puteai sa te pierzi ca intr-o padure din cauza ca era plina de lastari , care nu au mai fost taiati de ani de zile . . . 
si sa nu uitam de mizerie . . . 
important e ca  acum s-au apucat de fapte.

Blog Widget by LinkWithin
Daca vrei sa primesti prin e-mail urmatoarele articole/postari, introdu adresa ta de email aici :
  1. 2 comments: Responses to “ Vîntu investeste 5 mil. $ intr-un parc municipal ”

  2. By alleks on November 6, 2007 at 12:03 PM

    Eşti sigur că e singurul parc natural din România?

  3. By Mike Xander on November 6, 2007 at 3:18 PM

    parc natural intr-un oras.

Post a Comment

Comentariul tau poate fi oprit pentru moderare. In principiu, va fi aprobat. Nu e nevoie sa postezi din nou. Rog sa se respecte regulile de bun simt.

Imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The programs provided in this blog are freeware/shareware/trial software. NO TORRENT / WAREZ links are provided in this blog !!

comments are wellcome/ even anonymous comments

Creative Commons License Search For Blogs, Submit Blogs, The Ultimate Blog Directory Clicky Web Analytics