StoreFashion.ro

Peste Noapte

Blog personal - Mihai Aruxandei Photoblog

Site optimizat pentru Google Chromestatusuri

Written by mv on 11/12/2007 07:19:00 AM

Ma uitam pe un "blog" care "furnizeaza" statusuri de msessenger.Chiar asa de prosti am ajuns ?(nu generalizez, cine se simte se simte) nu avem pic de imaginatie; cum sa aiba romanul imaginatie, el stie sa copie - litera cu litera.

poveste reala
Aveam la scoala un coleg "de banca" care copia litera cu litera, si statea si la 30 de cm de testul meu (avea probleme cu vederea), de fiecare data ii spuneam : mai schimba si tu niste cuvinte acolo dar el nu, erau momente in care ii puneam lucrarea in fata ca sa copie mai bine(ce nu face prietenul).

Eu am crezut ca EL e un caz mai aparte, dar in timp am vazut ca o EL reprezinta o majoritate.Vai de noi.

Nu voi publica link catre site(daca asta asteptai)

staiiiii ca am uitat.. ce fraier sunt,  am uitat sa spun de "Si nu mai credeti tampeni dastea cu directorul Cristian McFlurry care de fapt e inghetata =))) :"....pai rusine sa-mi fie ca nu am mai intrat pe mess, ca doar asa vin stirile. Anul trecut, in vara vad mesajul ala cu marte si luna, la cateva zile, intr-o duminica o vad la Observator pe Gabriela Vranceanu Firea cum imi spune sa ma uit in noaptea aia pe cer ca o sa vad doua luni.
 de aici am aflat initial

Blog Widget by LinkWithin
Daca vrei sa primesti prin e-mail urmatoarele articole/postari, introdu adresa ta de email aici :
  1. 2 comments: Responses to “ statusuri ”

  2. By L3ST on November 13, 2007 at 7:15 PM

    Exista astfel de site-uri pentru ca asta se cauta pe google. Daca te uiti atent o sa vezi ca majoritatea sunt pline de adsense. Baietii fac bani buni pe spinarea fraierilor care n-au un pic de imaginatie sa scrie ceva la status.

  3. By L3ST on November 13, 2007 at 7:16 PM

    Exista astfel de site-uri pentru ca asta se cauta pe google. Daca te uiti atent o sa vezi ca majoritatea sunt pline de adsense. Baietii fac bani buni pe spinarea fraierilor care n-au un pic de imaginatie sa scrie ceva la status.

Post a Comment

Comentariul tau poate fi oprit pentru moderare. In principiu, va fi aprobat. Nu e nevoie sa postezi din nou. Rog sa se respecte regulile de bun simt.

Imi rezerv dreptul de a sterge orice comentariu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
The programs provided in this blog are freeware/shareware/trial software. NO TORRENT / WAREZ links are provided in this blog !!

comments are wellcome/ even anonymous comments

Creative Commons License Search For Blogs, Submit Blogs, The Ultimate Blog Directory Clicky Web Analytics